REGISTERED TEACHER 

Nina Ouwerkerk

"Ik ben met yoga in aanraking gekomen tijdens een lange wereldreis. Eenmaal terug in Nederland heb ik mijn ‘hart’ en diverse docentenopleidingen gevolgd. Mijn passie voor yoga wil ik graag delen en dat doe ik onder mijn eigen vlag: Studio ZaZen. Een kleine yogastudio in Rotterdam.

 

Sinds januari dit jaar ben ik een officieel geregistreerd Slim & Shape Yoga Teacher. Dit betekent dat Studio ZaZen, als eerste in regio Rotterdam, deze vernieuwende vorm en de filosofie van Slim & Shape Yoga mag overbrengen aan anderen. 

 

Slim & Shape Yoga past bij onze waarden. Wij vinden deze vorm vernieuwend, maar vooral heel erg fijn. Het is mild intensief, speels uitdagend en verrassend vernieuwend.

 

De combinatie van Slim & Shape Yoga en de bijbehorende No Stress Formule stimuleert onder andere de werking van het afvalproces en shapingsproces, maar omvat en bewerkstelligt zovéél meer in ons lichaam en brein. 

 

Lichamelijk en geestelijk meer fit en sterk zijn. Fysiek en mentaal ‘in shape’ zijn. Dat is waar het om gaat en wat Slim & Shape Yoga in z’n geheel met je doet. 
Breathe... and shape is coming!

 

Nieuwsgierig?

Je kunt voor meer informatie en het komende rooster even mailen naar info@studiozazen.nl. Wij zullen jou dan persoonlijk contacten en zien je graag een keer bij ons op de mat. Namasté!" 

OUR COMPANY
FOLLOW US

Slim & Shape Yoga® is part of Kamasc Yoga

KvK 64199894

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017 Slim & Shape Yoga. All Rights Reserved.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.