TESTIMONIAL VAN DE WEEK: SASKIA

Slim & Shape Yoga lessen
Deze lessen volg ik nu al een tijdje en omdat ik het zo fijn vind heb ik ook de workshop gevolgd voor extra verdieping. Bij de Slim & Shape lessen is de ademhaling de basis. De manier waarop je ademt is belangrijker dan de oefening zelf, daardoor word je hier ook steeds bewuster van ook buiten de lessen om.

Ik vind de opbouw van de les erg fijn van relaxt binnenkomen ga je over in de flow waar je fijne bewegingen doet maar best even moet werken. Daarna verschillende backbends en twists waar je echt veel effect merkt en dan is er nog een stukje detox. Dat vind ik ook een fijn onderdeel van deze yogavorm. Nog even heerlijk ontspannen en daarna de rest van de week nagenieten van het effect.

De shape van mijn lichaam en een helder hoofd zijn voor mij echt prettige effecten waar ik de rest van de week heel veel aan heb. Ook ben ik me veel bewuster geworden van mijn ademhaling en wat dit met je doet. Voor mij is het werken aan lichaam en geest en daar een heel tevreden gevoel door krijgen.😊

Saskia (Slim & Shaper)

 

 

Please reload

UITGELICHTE BERICHTEN

Slim & In Shape na de feestdagen

January 13, 2018

1/10
Please reload

RECENTE BERICHTEN

December 17, 2017

December 10, 2017

December 3, 2017

November 28, 2017

November 26, 2017

November 19, 2017

November 12, 2017

November 6, 2017

Please reload

ARCHIEF
Please reload

VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
OUR COMPANY
FOLLOW US

Slim & Shape Yoga® is part of Kamasc Yoga

KvK 64199894

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017 Slim & Shape Yoga. All Rights Reserved.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.