DEZE WEEK HEB IK AANDACHT VOOR MIJN TWEEDE BREIN

♥ Deze week heb ik aandacht voor mijn darmstelsel. ♥ Ik ga bewuster om met wat ik eet, omdat ik mijn darmstelsel positief wil beïnvloeden. ♥ Ik ga bewust ervaren wat dit doet met mijn gemoedstoestand.

Extra oefening ♥ De buik-balmassages die ik mezelf geef, ga ik nu nog bewuster en langzamer doen. Omdat ik weet dat het tweede brein, wat zich in mijn ingewanden bevindt, direct contact heeft met mijn hersenen.

Slim & Shape Yoga bal Heb je nog geen geen Slim & Shape massagebal, maar wil je er wel een? Bestel je eigen bal.

Ga naar de bijbehorende INSIGHT.

#darmstelsel #SlimShapeYoga #SlimenShape #slimshape #buik #buikmassage #yogabal #massagebal #gemoedstoestand #ingewanden #tweedebrein

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
OUR COMPANY
FOLLOW US

Slim & Shape Yoga® is part of Kamasc Yoga

KvK 64199894

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017 Slim & Shape Yoga. All Rights Reserved.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.