top of page

DEZE WEEK HEB IK AANDACHT VOOR MIJN TWEEDE BREIN

♥ Deze week heb ik aandacht voor mijn darmstelsel. ♥ Ik ga bewuster om met wat ik eet, omdat ik mijn darmstelsel positief wil beïnvloeden. ♥ Ik ga bewust ervaren wat dit doet met mijn gemoedstoestand.

Extra oefening ♥ De buik-balmassages die ik mezelf geef, ga ik nu nog bewuster en langzamer doen. Omdat ik weet dat het tweede brein, wat zich in mijn ingewanden bevindt, direct contact heeft met mijn hersenen.

Slim & Shape Yoga bal Heb je nog geen geen Slim & Shape massagebal, maar wil je er wel een? Bestel je eigen bal.

Ga naar de bijbehorende INSIGHT.

#darmstelsel #SlimShapeYoga #SlimenShape #slimshape #buik #buikmassage #yogabal #massagebal #gemoedstoestand #ingewanden #tweedebrein

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page