top of page

IK VERBETER MIJN SLAAPHYGIËNE

Ik besef dat ik baat heb bij een gezond slaapritueel. Daarom ontwikkel ik mijn eigen ritueel!

9 TIPS VOOR HET ONTWIKKELEN VAN JE GEZONDE SLAAPRITUEEL: ♥ Maak jezelf rustig en bereidt je voor op de nacht met ontspannende geuren zoals lavendel of vanilla. Dit kan bijvoorbeeld met een paar druppeltjes essentiële olie in je slaapkamer. ♥ Drink een kopje lavendel of kamille thee voor het slapen gaan ♥ Lees een boek ♥ Neem een bad ♥ Doe stretch-yoga (zie een van de eerdere posts) ♥ Mediteer 10 minuten voor het slapen gaan ♥ Doe je buikbalmassage met de Slim & Shape massage bal en sluit af met een heerlijke savasana op de bal (zie een van de eerdere posts en de instructievideo) ♥ Vertraag en verdiep je buikademhaling. Zorg dat de in- en uitadem even lang zijn. Dit brengt je lichaam en geest tot rust, zodat je makkelijk in slaap kunt vallen. ♥ Kies een vast tijdstip waarop je met je slaapritueel begint.

Wat is jouw slaapritueel? Laat het hieronder weten en inspireer anderen!

👉🏼Ga naar de bijbehorende INSIGHT. 👉🏼Ga voor meer HOME PRACTICES naar de NEWS BLOG

Wil je voortaan de Slim & Shape Yoga HOME PRACTICE in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan op de Weekly Member Update onderaan de site of via de pop-up.

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page