IK GELOOF IN MEZELF-OEFENING

Slim & Shape Yoga daagt je uit om voor 90!* dagen (dan zit je zeker goed) een nieuw zelfbeeld over je gewicht, je lichaam, je shape en je vermogen om af te vallen, aan te leren.
 

*In een van de eerdere INSIGHTS hebben we het gehad over het aanleren van een nieuwe gewoonte, dat je hier gemiddeld 66 dagen voor nodig hebt. Het kan dus iets korter duren maar ook iets langer.


HOME PRACTICE
Schrijf een positief geformuleerde overtuiging (affirmatie) over je lichaam en je shape. Zet deze affirmatie in je telefoon, plak de affirmatie op de muur in het toilet, koelkast, in de badkamer, op de spiegel etc. Formuleer je affirmatie alsof het eindresultaat er al is!

Vind je het lastig om er zelf een te bedenken? Gebruik dan bijvoorbeeld deze:


Ik bereik altijd al mijn doelen. Ik heb mijn ideale gewicht en shape. Ik eet en drink gezond. Ik beweeg veel. Ik hou van workouts (dit kan van alles zijn: yoga, zwemmen, fietsen, crossfit, etc.)


Optioneel toe te voegen: Ik ga zo vaak als ik kan naar Slim & Shape Yoga. 


VERANDERING GEGARANDEERD
Tenminste 66 dagen maar nog liever 90 dagen spreek ik meerdere malen per dag bovenstaande (of zelf geformuleerde) affirmatie uit. Op het moment dat ik mezelf op een negatieve gedachte betrapt, herhaal ik direct mijn positieve affirmatie een aantal keer. Als ik me strikt aan mijn 90 dagen houd, dan heb ik gegarandeerd een shift in mijn mindset weten aan te brengen, en daarmee dus ook een shift in mijn gedrag en houding tegenover het behalen van mijn streefgewicht.

Mogelijk ben ik tijdens deze 90 dagen al meer afgevallen dan ik me voor mogelijk had gehouden!


GEHEIMPJE
Wist je dat je deze methode op bijna alle aspecten in je leven kan toepassen? Verander structureel je mindset en diepgewortelde overtuigingen en je gedrag zal gegarandeerd mee veranderen! 


Ga voor meer HOME PRACTICES naar de NEWS BLOG.

 

Wil je voortaan de Slim & Shape Yoga HOME PRACTICE in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan op de Weekly Member Update onderaan de site.
 

 

 

Please reload

UITGELICHTE BERICHTEN

Slim & In Shape na de feestdagen

January 13, 2018

1/10
Please reload

RECENTE BERICHTEN

December 17, 2017

December 10, 2017

December 3, 2017

November 28, 2017

November 26, 2017

November 19, 2017

November 12, 2017

November 6, 2017

Please reload

ARCHIEF
Please reload

VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
OUR COMPANY
FOLLOW US

Slim & Shape Yoga® is part of Kamasc Yoga

KvK 64199894

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017 Slim & Shape Yoga. All Rights Reserved.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.