top of page

CREËER DE JUISTE OVERTUIGINGEN OVER JEZELF

Misschien was je vorige week al begonnen aan de jouw 90 dagen challenge. Zo niet, begin er dan nu aan!

Slim & Shape Yoga daagt je uit om voor 90!* dagen (dan zit je zeker goed) een nieuw zelfbeeld over je gewicht, je lichaam, je shape en je vermogen om af te vallen, aan te leren.

*In een van de eerdere INSIGHTS hebben we het gehad over het aanleren van een nieuwe gewoonte, dat je hier gemiddeld 66 dagen voor nodig hebt. Het kan dus iets korter duren maar ook iets langer.

HOME PRACTICE Schrijf een positief geformuleerde overtuiging (affirmatie) over je lichaam en je shape. Zet deze affirmatie in je telefoon, plak de affirmatie op de muur in het toilet, koelkast, in de badkamer, op de spiegel etc. Formuleer je affirmatie alsof het eindresultaat er al is!

Vind je het lastig om er zelf een te bedenken? Gebruik dan bijvoorbeeld deze:

Ik bereik altijd al mijn doelen. Ik heb mijn ideale gewicht en shape. Ik eet en drink gezond. Ik beweeg veel. Ik hou van workouts (dit kan van alles zijn: yoga, zwemmen, fietsen, crossfit, etc.). Optioneel toe te voegen: Ik ga zo vaak als ik kan naar Slim & Shape Yoga.

VERANDERING GEGARANDEERD Tenminste 66 dagen maar nog liever 90 dagen spreek ik meerdere malen per dag bovenstaande (of zelf geformuleerde) affirmatie uit. Op het moment dat ik mezelf op een negatieve gedachte betrapt, herhaal ik direct mijn positieve affirmatie een aantal keer. Als ik me strikt aan mijn 90 dagen houd, dan heb ik gegarandeerd een shift in mijn mindset weten aan te brengen, en daarmee dus ook een shift in mijn gedrag en houding tegenover het behalen van mijn streefgewicht.

Mogelijk ben ik tijdens deze 90 dagen al meer afgevallen dan ik me voor mogelijk had gehouden!

GEHEIMPJE Wist je dat je deze methode op bijna alle aspecten in je leven kan toepassen? Verander structureel je mindset en diepgewortelde overtuigingen en je gedrag zal gegarandeerd mee veranderen!

Naar de bijbehorende INSIGHT.

Ga voor meer HOME PRACTICES naar de NEWS BLOG.

Wil je voortaan de Slim & Shape Yoga HOME PRACTICE in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan op de Weekly Member Update (onderaan deze site).

HOME PRACTICE - Slim & Shape Yoga

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page