SLIM & SHAPER VAN DE WEEK: GIANNA HENDRIKS

17 Sep 2016

"Mijn naam is Gianna en ik ben al een aantal jaar verknocht aan yoga in het algemeen.

Slim & Shape heeft voor mij echter een hele nieuwe wereld geopend. De positieve energie die Kathy overbrengt tijdens de les neem ik persoonlijk ook mee in mijn dagelijks leven. Zo ben ik sinds ik Slim & Shape volg veel meer op mijn buikademhaling aan het letten. Het belang daarvan zie je pas in als je het doet! En zorgen de lessen ervoor dat ik mijzelf doelen stel waarin ik geloof.

Het leuke aan de lessen Slim & Shape is dat je op elk niveau kunt instappen. En misschien nog wel belangrijker, dat je op elk niveau wordt uitgedaagd!

Het is fijn dat er in de lessen een duidelijke structuur aanwezig is; de elementen die in een les Slim & Shape naar voren komen brengen -als je het mij vraagt - al het goede van de verschillende yogavormen die ik ken bij elkaar.

Ik zit niet alleen strakker in mijn lijf. Want reken maar: de eerste keren heb je spierpijn! Maar ik heb de zaken in mijn hoofd ook beter op een rijtje. Ik ben fan!”

~ Gianna Hendriks sport bij bbb health boutique
 

 


 

 

 

 

 

 

 

Please reload

UITGELICHTE BERICHTEN

Slim & In Shape na de feestdagen

January 13, 2018

1/10
Please reload

RECENTE BERICHTEN

December 17, 2017

December 10, 2017

December 3, 2017

November 28, 2017

November 26, 2017

November 19, 2017

November 12, 2017

November 6, 2017

Please reload

ARCHIEF
Please reload

VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
OUR COMPANY
FOLLOW US

Slim & Shape Yoga® is part of Kamasc Yoga

KvK 64199894

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017 Slim & Shape Yoga. All Rights Reserved.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.