SLIM & SHAPER VAN DE WEEK: WENDY VAN DIJK

25 Sep 2016

Enkele maanden geleden ben ik begonnen met Slim & Shape Yoga. In de Slim & Shape Yoga is de ademhaling het belangrijkste. Voor mij was dat erg pittig omdat ik erachter kwam dat ik verkeerd ademhaalde. Maar door Slim & Shape ben ik me bewust geworden van wat ademhaling kan doen. 

 

Ook merk ik dat ik gedurende de dag de ademhalingstechniek probeer toe te passen. Door de combinatie van de houding en ademhaling kan dat een emotie raken en dat is bijzondere ervaring......

 

Kathy, de wijze waarop jij deze les begeleidt en iedereen tot zijn eigen uiterste grens laat gaan vind ik heel fijn. Slim & Shape Yoga is goed voor je lichaam en geest. Na een uurtje Slim & Shape voel ik me sterk, positief en vol energie!

 

~ Wendy ​sport bij Yoga Point Woerden.
 

 

 

Please reload

UITGELICHTE BERICHTEN

Slim & In Shape na de feestdagen

January 13, 2018

1/10
Please reload

RECENTE BERICHTEN

December 17, 2017

December 10, 2017

December 3, 2017

November 28, 2017

November 26, 2017

November 19, 2017

November 12, 2017

November 6, 2017

Please reload

ARCHIEF
Please reload

VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
OUR COMPANY
FOLLOW US

Slim & Shape Yoga® is part of Kamasc Yoga

KvK 64199894

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017 Slim & Shape Yoga. All Rights Reserved.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.