top of page

ANNA'S CHIA ONTBIJTJE - geïnspireerd door: Deliciously Ella

Gebruik jij weleens chiazaad in je gerechten? Van chiazaad kan je naast een heerlijke pudding ook een ontzettend lekker ontbijtje maken. Ontbijt is mijn favo eetmoment van de dag!

Aangezien ik variatie in mijn eetpatroon belangrijk vind, breng ik ook regelmatig variatie aan in mijn ontbijtjes.

5 REDENEN OM CHIAZAAD EENS UIT TE PROBEREN: ♥ Chiazaad zit boordevol complete eiwitten, dit zijn eiwitten met alle essentiële aminozuren. Super als je plantaardig eet! ♥ Chiazaadjes zijn rijk aan vezels, kalium, calcium, ijzer, fosfor en mangaan. ♥ Chiazaad is rijk aan omega 3 en 6 (deze vind je ook in vis), vitamine C en antioxidanten. ♥ Het is goed voor je darmen. ♥ Kan helpen bij het stabiliseren van je bloedsuikerspiegel (dit heeft een gunstig effect op je gewicht).

BENIEUWD NAAR DIT ONTBIJT-RECEPT? Meld je dan aan voor de Slim & Shape Yoga Member Update via www.slimshapeyoga.com (onderaan de website of via het pop-up scherm). Je krijgt dan dit en mijn andere recepten wekelijks in je mailbox!

Enjoy your day, Liefs, Anna van Neerven (plant based foodie)

Anna's Chia Ontbijtje

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page