top of page

DIT PRODUCT KAN JOU HELPEN BIJ...

"Yes, I know she likes me." - PA No.1

BREATHE...AND SHAPE IS COMING


impressive CV
PA No.2: FOCUSED & HUNGER FREE

A 100% natural skin oil fragrance with a mission. For men & women.


 

EEN POSITIEVE INVLOED OP JOUW GEZONDHEID EN MENTALE HELDERHEID
 

Peppermint, cinnamon en Bergamot versterken je immuunsysteem. Deze olie werkt verzachtend bij zenuwachtigheid en onrust en  is kalmerend voor de spijsvertering en versterkend voor de geest.
 

HELPT BIJ VERDRIET
 

Bergamot is een bijzonder waardevolle olie voor mensen die onder een groot verdriet gebukt lopen. De bergamotolie werkt troostend en brengt kalmte & vreugde terug. Hier zorgt  de orange oil ook voor. Orange  is een warme olie die de ziel voedt. Orange verdrijft sombere gevoelens en maakt problemen dragelijk.
 

BRENG ERGERNIS EN WOEDE WEER ONDER CONTROLE
 

Kaneel geeft warmte en bescherming aan mensen die het innerlijk koud hebben of onder menselijke afwijzing te lijden hebben. De geur van kaneel brengt de emoties bij ergernis en woede weer onder controle. De kaneel in deze PA werkt ook als een kalmeringsmiddel, versterkend, goed voor de maag, een depressie en versterkend voor een zwak hart. Heeft ook een positieve werking op het immuunsysteem.
 

STIMULEER EEN GEVOEL VAN RUST EN HARMONIE
 

Ylang Ylang zorgt voor een harmonische en rustige sfeer die stimulerend werkt op een goede conversatie, begrip en samenwerking. Deze zoet geurende olie roept gevoelens van vrede op en verdrijft kwaadheid.  

 

bottom of page