top of page

 IT'S ALL ABOUT YOU!

BREATHE... AND SHAPE IS COMING

Slim & Shape Yoga gaat om jou! Lees hier jouw eigen verhaal terug en die van anderen.

Heb je Slim & Shape Yoga ervaring? Maar staat jouw verhaal hier nog niet bij? Stuur deze met een foto van jezelf naar ons toe! Wij zorgen dan dat je deel uitmaakt van deze YOU pagina!

En wie weet word je ook Slim & Shaper van de week op onze homepage en facebook page!

 

GEERTRUI VERBRAAK
 

"Sinds een aantal maanden heb ik Slim & Shape Yoga ontdekt. Deze lessen volg ik in Utrecht bij bbb health boutique. Kathy (Kamasc Yoga) neemt ons op een heel fijne manier mee tijdens de yogales.

Tussen de bedrijven door neem ik hiervoor graag de tijd. Meestal combineer ik de les met een thuiswerkdag.

Wat ik heel bijzonder vind is dat, door de combinatie van ademhaling, flow en detox, Slim & Shape Yoga mij terugbrengt bij mijzelf, in het hier en nu. Hoe gaat het met me? Hoe voel ik me? Wat heb ik nodig? Wat wil ik mezelf geven?

 

En zo ben ik na een uur heerlijk ontspannen, vol aandacht voor mezelf en de dingen die ik de rest van
de dag doe. Slim & Shape Yoga is zo iedere keer weer een cadeau!"

 

Geertrui sport bij bbb health boutique

SASKIA GALENKAMP


"Deze lessen volg ik nu al een tijdje en omdat ik het zo fijn vind heb ik ook de workshop gevolgd voor extra verdieping. Bij de Slim & Shape lessen is de ademhaling de basis en belangrijker dan de oefening zelf daardoor word je hier ook steeds bewuster van ook buiten de lessen om.

Ik vind de opbouw van de les erg fijn van relaxt binnenkomen ga je over in de Flow waar je fijne bewegingen doet maar best even moet werken. Daarna verschillende backbends en twists waar je echt veel effect merkt en dan is er nog een stukje detox. Dat vind ik ook een fijn onderdeel van deze yogavorm. Nog even heerlijk ontspannen en daarna de rest van de week nagenieten van het effect.

De shape van mijn lichaam en een helder hoofd zijn voor mij echt prettige effecten waar ik de rest van de week heel veel aan heb. Ook ben ik me veel bewuster geworden van mijn ademhaling en wat dit met je doet. Voor mij is het werken aan lichaam en geest en daar een heel tevreden gevoel door krijgen.😊"

 

~ Saskia sport bij Yoga Point Woerden

GIANNA HENDRIKS
 

"Ik ben al een aantal jaar verknocht aan yoga in het algemeen.

Slim & Shape heeft voor mij echter een hele nieuwe wereld geopend. De positieve energie die Kathy overbrengt tijdens de les neem ik persoonlijk ook mee in mijn dagelijks leven. Zo ben ik sinds ik Slim & Shape volg veel meer op mijn buikademhaling aan het letten. Het belang daarvan zie je pas in als je het doet! En zorgen de lessen ervoor dat ik mijzelf doelen stel waarin ik geloof.
 

Het leuke aan de lessen Slim & Shape is dat je op elk niveau kunt instappen. En misschien nog wel belangrijker, dat je op elk niveau wordt uitgedaagd!
 

Het is fijn dat er in de lessen een duidelijke structuur aanwezig is; de elementen die in een les Slim & Shape naar voren komen brengen -als je het mij vraagt - al het goede van de verschillende yogavormen die ik ken bij elkaar.
 

Ik zit niet alleen strakker in mijn lijf. Want reken maar: de eerste keren heb je spierpijn! Maar ik heb de zaken in mijn hoofd ook beter op een rijtje. Ik ben fan!”
 

Gianna ​sport bij bbb health boutique

YVONNE VAN DEN BERG
 

"Slim & Shape Yoga is voor mij een fijne aanvulling op andere yogalessen. Bij Slim & Shape gaat het om de diepe buik ademhaling en ik betrap mezelf erop dat ik die ademhaling ook in andere yogalessen probeer aan te houden.

De les is afwisselend, met een flow waarbij de ademhaling centraal staat (maar de houdingen ook uitdagend zijn!), pittige krachtoefeningen, backbends, vuurademhaling.

Na een uurtje Slim & Shape heb ik echt het idee dat ik mijn lijf flink aan het werk heb gezet. Tussen de lessen door probeer ik de oefeningen thuis te doen (vooral de buikmassage met de bal). En het helpt dat ik wekelijks via mail 'huiswerk' toegestuurd krijg, fijne reminder!"


Yvonne ​sport bij bbb health boutique
 

WENDY VAN DIJK
 

"Enkele maanden geleden ben ik begonnen met Slim & Shape Yoga. In de Slim & Shape Yoga is de ademhaling het belangrijkste. Voor mij was dat erg pittig omdat ik erachter kwam dat ik verkeerd ademhaalde. Maar door Slim & Shape ben ik me bewust geworden van wat ademhaling kan doen.

Ook merk ik dat ik gedurende de dag de ademhalingstechniek probeer toe te passen. Door de combinatie van de houding en ademhaling kan dat een emotie raken en dat is bijzondere ervaring......

Kathy, de wijze waarop jij deze les begeleidt en iedereen tot zijn eigen uiterste grens laat gaan vind ik heel fijn. Slim & Shape Yoga is goed voor je lichaam en geest. Na een uurtje Slim & Shape voel ik me sterk, positief en vol energie!"

 

~ Wendy sport bij Yoga Point Woerden

GISELE LIMA
 

"I’ve been practicing Slim & Shape Yoga for about a month now. I like it very much so far. It already became my favorite yoga class. 
 

I like Slim & Shape Yoga because after class I feel very relaxed. I believe that's because the entire class we train our breathing during the different exercises. Some exercises can be quite challeging. For me, it feels like we train the legs and the belly muscles the most. 

Since I started with Slim & Shape Yoga my legs became stronger and more defined. Another benefit of this type of yoga is the effect on my digestive system! It makes me feel good for the entire week! I highly recommend Slim & Shape Yoga to everyone. It's not too easy, neither too intensive. Everyone can keep up during this class. 
 

In general Slim & Shape Yoga offers a great combination of exercises. It's an easy going yoga practice that gives you a relaxed feeling, but it will also help in achieving amazing body results!"
 

~ Gisele sport bij Yoga Point Woerden

WIES VAN ROSSUM
 

"Sinds begin dit jaar volg ik Slim & Shape Yoga lessen op mijn sportschool. De oefeningen, het doel en de uitvoering daarvan worden op een prettige en leuke manier heel duidelijk uitgelegd zodat ik als groentje makkelijk mee kon doen. 
 

Maar ook de boodschap met de gedachte erachter is heel helder en is eigenlijk het allerbelangrijkst! Ademhalen. Op de juiste manier ademhalen. Oh zo belangrijk weet ik nu. En ik wil niet meer zonder. 
 

Na een uur Slim & Shape Yoga voel ik me als herboren. Ik zit niet alleen lekkerder in mijn lijf maar ook zoveel beter in mijn hoofd! Ik kan het iedereen aanraden. Al is het alleen al voor de goede energie die je ervan meekrijgt.

Dankjewel Kathy voor de onwijs fijne lessen!” 

 

Wies sport bij bbb health boutique

SUSANNE 
 

"Slim & Shape Yoga is mijn favoriete uurtje van de week. Een paar maanden geleden ben ik begonnen. Ik zat toen niet zo lekker in mijn vel, was druk in mijn hoofd, niet in shape en zocht een sport waar ik beide weer op orde kon krijgen. Bij mijn sportschool werden de lessen van Kathy (Kamasc Yoga) aangeraden en nu sla ik geen les meer over.
 

De Slim & Shape lessen zijn goed opgebouwd. Eerst zet je een intentie voor de les en vervolgens werk je toe naar een goede ademhaling, zodat je de flow oefeningen goed kunt uitvoeren. En het werkt! De buikmassage was in het begin erg heftig, maar nu juist fijn omdat je weet wat het met je doet. Daarbij was het voor mij écht een eye opener dat je zelfs door goed te ademhalen kunt shapen!
 

Slim & Shape Yoga is een slimme zet als je een pittige workout zoekt en tóch ook rust in je hoofd wilt. De perfecte combinatie! Ik word er in ieder geval heel heel blij van. Zelfs van de spierpijn de volgende dag ☺"
 

~ Susanne sport bij bbb health boutique 

bottom of page