top of page

REGISTERED TEACHERS

190129_Beeldmerk_1920_Grijs-04-04 (1).pn
Kamasc.jpg
Anne-Marie van der Steen.jpg
Loes Chris Mackenzie
Patrycja Gorna.jpg
Greet Duquesne.JPG
Profielfoto S&S Yoga.jpg
IMG_20161004_233153_edited.jpg
Saskia Jansen.jpg
Ingrid Bauer.JPG
Diana.jpg
Marleen
Anne Vercauteren.jpg
Sandra Duijser.png
IMG_659231.jpg
Annette Emmink.jpeg

OOK EEN REGISTERED SLIM & SHAPE YOGA® TEACHER WORDEN? 
 

Ben jij een yogadocent met tenminste een 200 RYT Yoga Alliance certificering of iets vergelijkbaars? Of ben  je in opleiding voor yogadocent? En wil je ook toegevoegd kunnen worden aan ons team van Slim & Shape Yoga teachers? Én Slim & Shape Yoga kunnen geven waar je maar wil?

 

Is deze opleiding geschikt voor jou?

Wil je net als Kamasc en de andere gecertificeerde docenten kunnen ervaren hoe het is om weinig tot geen negatieve (oxidatieve) stress meer te hebben? Je helemaal lekker te voelen in je lijf en de technieken en het gedachtegoed die daartoe leiden ook over kunnen dragen op de mensen in je yogales? Ben jij die high achieve yogadocent en wil je deel uit te maken van een energiek team met een eigentijdse down to earth visie op yoga? Een opleiding voor jezelf doen, die yoga 100% naar jouw dagelijkse leven haalt? Transformeren naar een nóg gezondere ik? Onderdeel uitmaken van onze community. Dan is deze yogadocent-vervolgopleiding mogelijk iets voor jou! Meer info...


Teacher Training Updates
Ben jij geïnteresseerd in het volgen van deze training? Meld je dan aan voor de Teacher Training Updates. Je wordt dan op de hoogte gehouden van alles rondom deze brede verdiepingsopleiding.

 

bottom of page