top of page


impressive CV
PA no
.3: BALANCED & HAPPY

A 100% natural skin oil fragrance with a mission. For men & women.
 

Dit product is samengesteld met de beste essential oils die we kunnen vinden. Deze essential oils staan erom bekend dat ze onze psychische en fysieke gesteldheid aanzienlijk kunnen verbeteren. Naast de speciale werking die deze essential oils kunnen hebben op je lichaam en geest, heeft Balanced & Happy een bijzonder diepe en vrolijke geur.


Steeds meer artsen onderstrepen de werking van essential oils.

De ingrediënten die we gebruiken voor Balanced & Happy zijn 100% natuurlijk en komen uit verschillende werelddelen. Een essential oil uit Azië ruikt heel anders dan uit het westen. En we willen nu eenmaal net die ene specifieke geursensatie teweeg brengen.

Houdbaarheid
De houdbaarheid van je PA No.3 is beperkt. Ondanks dat we gebruik hebben gemaakt van amberglas om het oxidatieproces te vertragen en daarmee de werking van het product zo lang mogelijk optimaal te houden, zal door het gebruik zuurstof en (huid)deeltjes in het product terechtkomen welke de werking van het product langzaam kunnen verminderen. Hoe veel en hoe snel deze achteruit gaat hangt af van hoe je het product gebruikt. Bij de een zal de PA No.3 een optimale werking hebben van een paar weken. Bij een ander kan dit een paar maanden zijn.

Tips om zo lang mogelijk optimaal te kunnen profiteren van de werkzame stoffen en de heerlijke geur:

- Zorg dat je de PA altijd op een schone huid rolt.

- Sluit je PA na gebruik goed af.
- Zet je PA niet in direct zonlicht

 

Handgemaakt product
Omdat onze PA's allemaal uit natuurproducten bestaan en ook nog eens stuk voor stuk met de hand worden gemaakt is elke PA No.3 uniek. De PA No.3's kunnen dus onderhevig zijn aan kleine samenstellings- en geurverschillen. Dit maakt jouw PA No.3 Balanced & Happy nog unieker!

Goed schudden voor gebruik!
De essential oils in jouw PA No.3 hebben ieder hun specifieke eigenschappen en daarmee ook hun eigen olie-dichtheid. Schud daarom goed voordat je de PA gebruikt, zodat de verschillende oliën goed met elkaar vermengd raken voor een zo optimaal mogelijke werkingen en de juiste geursensatie.


Werking

Deze heerlijke PA helpt je hormonen in balans te brengen en te houden en brengt door de kwaliteiten van de de Clary Sage, Sandelwood en Thyme. En deze PA brengt een smile op je gezicht. De essentiële olie van de bloedsinaasappel die in deze PA is verwerkt heeft bewezen kwaliteiten om je dat geluksgevoel te geven.

Ingrediënten 

Clary Sage, Blood Orange, Sandel Wood, Thyme. Carrier oil: cold pressed Sweet Almond

"Doel van onze PA No.3 Balanced & Happy: een fijne ondersteuning bieden bij het in balans brengen en houden van je hormonen en een smile op je gezicht te toveren."

BALANCED
&
HAPPY


YOUR Personal Assistant No.3

bottom of page