top of page

ingrediËnten

BREATHE...AND SHAPE IS COMING

"I mainly work with your brain, but I add value to your skin as well." - PA No.1


impressive CV
PA no.2: FOCUSED & HUNGER FREE

A 100% natural skin oil fragrance with a mission. For men & women.
 

INGREDIËNTEN

Peppermint
Bergamot
Orange 
Cinnamon 
Ylang Ylang 
Carrier oil: avocado
 

BERGAMOT
 

De groen-gele geperste olie uit de schil van de bergamotvrucht bezit een frisse, zoete en fruitige geur die bijna iedereen kan waarderen. Naast de heerlijke geur is kalmering een belangrijke eigenschap van bergamot, speciaal bij mensen met angst en onrust.
 

PEPPERMINT

Pepermint heeft een prikkelende en frisse muntgeur. Deze geweldige en veelzijdige etherische olie is breed bestudeerd vanwege zijn mogelijke positieve invloed op de gezondheid en vanwege zijn vermogen de mentale helderheid te verbeteren. Het staat ook bekend om zijn indrukwekkende ondersteuning van de spijsvertering.
 

CINNAMON

Werkt als een kalmeringsmiddel, versterkend, goed voor de maag, een depressie en versterkend voor een zwak hart. Heeft ook een positieve werking op het immuunsysteem. Cinnamon wordt  gebruikt bij  behandeling van  blauwe plekken, infecties, maag- en darmkrampen, slechte eetlust, slechte spijsvertering, koude rillingen, verkoudheid, geestelijke uitputting, stress. 
 

YLANG YLANG

Ylang-Ylangolie zorgt voor een harmonische en rustige sfeer die stimulerend werkt op een goede conversatie, begrip en samenwerking. Deze zoet geurende olie roept gevoelens van vrede op en verdrijft kwaadheid.

bottom of page