top of page

FOUNDER
Slim & Shape Yoga®

Kathy Schoonhoven (kamasc)

NA CHAOS KWAM YOGA
 

Sinds 2010 ben ik een fanatiek yogabeoefenaar. Yoga zette mijn leven weer op de rit na een tijd van chaos en verwarring. Al snel kwam ik erachter dat een dag overslaan van de yoga practice veel verschil maakte met hoe ik me voelde. Het dagelijks beoefenen van yoga werd een gewoonte. 
 

KAMASC, WAT BETEKENT DAT?

Plak de eerste twee letters van mijn drie namen (Kathy Maria Schoonhoven) achter elkaar en je krijgt de lettercombinatie kamasc
 

YOGA VERDIEPING
 

De yogalessen die ik in 2012 volgde in Miami en New York waren doorslaggevend, ik wilde meer. Meer verdieping en beter begrijpen waarom ik deed wat ik deed. En waarom het zo goed voelde! Ik intensiveerde mijn dagelijkse practice en eind 2013 begon ik aan mijn eerste yogadocentopleiding. 
 

THAILAND

Mijn passie voor yoga bleef en in 2014 vervolgde ik de basisopleiding met een vervolgopleiding (200hr). Tijdens deze vervolgopleiding kwam ik op het idee om de intensieve gevorderde yogadocentopleiding te gaan volgen. Deze opleiding volgende ik bij Absolute Yoga Academy in Thailand (RYS 500) augustus 2015. Hoe dat me is vergaan kun je lezen op de blog die ik tijdens mijn opleiding heb bijgehouden.

 

EIGEN YOGASYSTEEM
 

Inmiddels registered yoga teacher 500hrs (Yoga Alliance), lanceerde ik begin 2016 het Slim & Shape Yoga systeem. Deze yogavorm wordt inmiddels door diverse gecertificeerde Slim & Shape Yogadocenten in Nederland wekelijks gegeven. Via deze website krijg je alle benodigde informatie over en rondom Slim & Shape Yoga®.

NO STRESS FORMULE

In 2017 ontwikkelde ik de No Stress Formule. Dit is een formule die ik inmiddels zelf enkele jaren met succes hanteer. Van burn-out en altijd stressklachten gehad te hebben, naar nu een stressvrij leven. Nieuwsgierig? Meld je dan gratis aan voor mijn tips & tricks die je per email ontvangt.
 

Love, Kamasc🌸


 

KAMASC YOGA
 

www.kamasc.nl
www.facebook.com/kamasc
www.instagram.com/kamascnl

 

SLIM & SHAPE YOGA®

www.slimshapeyoga.com
www.facebook.com/slimshapeyoga

www.instagram.com/slimshapeyoga

bottom of page