top of page

REGISTERED TEACHER 

Patrycja Górna

Patrycja Gorna.jpg

Yoga is voor mij zo veel meer dat een paar houdingen op mijn mat. Yoga breng mijn lichaam en geest weer in balans. Na heel lang ziek te zijn geweest en last van depressieve klachten te hebben gehad, ben ik op een dag yoga gaan doen. Vanaf dat moment begon ik me weer beter te voelen omdat ik mezelf steeds beter ging leren kennen. Ik kon weer stil staan en tijd nemen om goede keuzes te maken. 
 

Yoga helpt mij beter voor mijzelf te zorgen, om milder te zijn voor mezelf en anderen, yoga helpt mij om tijd te nemen wanneer mijn lichaam daarnaar vraagt en helpt discipline te houden wanneer dat nodig is. 

Tijdens de Slim & Shape Yoga Teacher Training heb ik nog meer levels van mezelf ontdekt en geleerd hoe ik vooral met mezelf om moet gaan. Ik weet dat het woordje shape staat voor veel meer dan alleen een mooie lichaam. In shape kan je zijn op verschillende manieren. 
 

In mijn lessen vind ik het belangrijk dat mensen het gevoel hebben dat ze helemaal zichzelf kunnen zijn. Dat ze ook de mooie eigenschappen van zichzelf kunnen zien die hen juist uniek maken (naast alle dingen die ze kunnen veranderen aan zichzelf). En dat ze deze leren te waarderen en te accepteren. 

 

Als je een Slim & Shape les bij mij wilt volgen kan je mij contacten op deze site onder het kopje When & Wherevind je al mijn Slim & Shape yoga lessen in Leiden en de omgeving. Neem ook eens een kijkje op mijn websiteAll in Yoga.

 

Liefs patrycja
 

bottom of page