top of page

REGISTERED TEACHER 

Anne Vercauteren

plaatje 2 voor op eigen pagina Anne Verc
Anne Vercauteren.jpg
plaatje voor op eigen pagina Anne Vercau

Journey to the soul
 

“Yoga beoefenen is voor mij als een waardevolle reis, waarin ik steeds weer nieuwe ontdekkingen doe.”
 

Toen ik begon met het dagelijks beoefenen van yoga, kreeg ik al snel het gevoel dat ik mijzelf beter leerde kennen. Ik kon veel beter bij mijn gevoel komen en ik leerde om sterke emoties ook weer los te laten. Destijds beoefende ik alleen Hatha yoga.

 

Bij Kathy Schoonhoven maakte ik kennis met de Slim & Shape Yoga. De oefeningen van deze yogavorm helpen je om een betere relatie te ontwikkelen met jezelf en je lichaam. De oefeningen kunnen je ook heel goed helpen om nare ervaringen en negatieve invloeden van je af te laten vloeien. Met heel gerichte houdingen en met ademhalingsoefeningen leer je emoties los te laten en ook de rust in je hoofd te bewaren in tijden van stress.

Ik kreeg meer zelfvertrouwen, maakte bewustere keuzes en ik ontwikkelde een sterk en positief zelfbeeld.

De speciale ‘backbend’ oefeningen van Slim & Shape maken vooral je rug heel soepel, de organen worden gemasseerd en de bloedsomloop verbetert erdoor. De verbranding van afvalstoffen werkt op zijn best, waardoor afvallen heel natuurlijk gestimuleerd wordt. Je brengt lichaam en geest in balans en maakt daardoor elke dag gezondere keuzes voor jezelf. Op die manier kun je op een heel natuurlijke manier ook je gewicht onder controle houden. Je raakt door Slim & Shape Yoga letterlijk en figuurlijk beter in vorm. 

Je ontwikkelt een liefdevolle houding, in de eerste plaats naar jezelf, maar zeker ook naar je omgeving toe.

 

Doordat ik de Slim & Shape Yoga teacher training gevolgd heb, kan ik ook jou helpen in je kracht te staan en yoga een onderdeel van jouw leven te maken, zodat je ook rust, balans en een positief zelfbeeld ontwikkelt.

Dat je weer in vorm raakt, in precies de juiste vorm die bij jou past. 

En dat je elke dag tijd neemt voor jezelf en voor wat ècht belangrijk voor je is.

Liefs,

Anne

 

Meer info over mij en mijn lessen? Mail me gerust.

bron illustraties: @loveyourzenlife
 

bottom of page