top of page

REGISTERED TEACHER 

Marleen Bakhuis-Rompelman

Marleen

Yoga is al jaren een deel van mijn leven, maar pas toen ik ziek werd en niets meer kon, leerde ik de kracht van yoga echt kennen. Door helemaal in je lichaam te zijn i.p.v. in je hoofd, leer je luisteren naar je lichaam. Het leert je te ontspannen. Je ervaart meer kracht en souplesse in je lichaam.  Op de yogamat leer je jezelf echt kennen. Je ervaart je grenzen en je mogelijkheden, hoe je reageert in bepaalde situaties, etc. En die inzichten neem je allemaal mee in het dagelijks leven, waardoor je daar een positieve verandering ziet. Dat vind ik de kracht van yoga.

Sinds juni 2018 ben ik officieel yogadocent (RYT 200hrs) en sinds eind 2018 geregistreerd Slim&Shape Yogadocent. Slim&Shape Yoga heeft me heel veel gebracht. Ik durf oprecht te zeggen dat het mijn leven in positieve zin heeft veranderd.
 

De combinatie van diepe buikademhaling, afwisselende shapende workout en een wekelijkse affirmatie, maken de Slim&Shape Yoga uniek en compleet. Het draagt eraan bij dat je je meer ontspannen voelt, meer tevreden met jezelf en zowel fysiek als mentaal “in shape” bent. Je zult ervaren dat je stap voor stap gezondere keuzes gaat maken, een gezonder lijf krijgt en meer kunt genieten van je leven en van jezelf! 

In mijn lessen hoef je niet “perfect” te zijn. Er is juist ruimte voor wie JIJ bent. Je leert je mogelijkheden en je grenzen kennen, en…  dat wat jou uniek maakt! 
 

Ik geef mijn lessen in Het ZENtrum in Aadorp (Twente) www.hetzentrum.com  

Voel je welkom en kom zoals je bent!

 

Liefs Marleen 

bottom of page