REGISTERED TEACHER 

Mirjan Emmelkamp

Toen ik 15 jaar geleden het advies kreeg om yoga te gaan doen om mijn spieren meer te leren ontspannen na een ongeluk, heb ik een aantal jaren Bodybalance gedaan. De combinatie van yoga en pilates houdingen vond ik heerlijk en leerde veel over en dóór mijn lichaam. Vanaf 2008 ben ik o.a. dit soort lessen gaan geven met als doel dat men er net zoveel plezier en profijt van heeft als ik!

 

In 2017 heb ik de 200hrs Hatha teacher training afgerond en kwam toen in aanraking met Slim & Shape Yoga. Het was duidelijk dat ik dat ook wilde gaan geven, ik was gelijk verkocht! De oefeningen, meer inzicht in een gezondere levenswijze, no-stress en vooral jezelf kunnen zijn; alles bij elkaar zorgt voor een betere balans in je lichaam, in je leven.

Er valt nog veel te sleutelen op dit moment voor mij persoonlijk, figuurlijk en letterlijk: mijn eigen yogastudio staat nog in de steigers. Wanneer deze medio zomer open gaat in het land van Maas en Waal, staat Slim & Shape Yoga zéker op mijn lesrooster.

 

Lieve groet,

Mirjan
 

Interesse? Mail me.
 

OUR COMPANY
FOLLOW US

Slim & Shape Yoga® is part of Kamasc Yoga

KvK 64199894

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017 Slim & Shape Yoga. All Rights Reserved.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.