top of page

REGISTERED TEACHER 

Wendy Peelen

IMG_20161004_233153_edited.jpg

Ik ben yogadocent en geef met veel liefde yoga & massages aan kinderen, jongeren & volwassenen. Dit geef ik in diverse yogastudio’s, kinderdagverblijven en op scholen. Ook geef ik regelmatig Familieyoga & Ouder&Kind yoga workshops.

 

Zo trots als ik ben op mijn 2 dochters roSA & niNa, zo trots ben ik op Sana-Yoga.

Ik vond het een mooi idee om hun namen mee te nemen in het bedenken van een passende naam voor mijn bedrijf. Sana betekent daarbij “licht en gezond”…ik wil d.m.v. yoga en massage licht & gezondheid geven aan iedereen die op mijn pad komt!

 

Dankbaar ben ik voor Loes & Kathy op mijn pad, die mij alles hebben geleerd over het gezonde Slim & Shape Yoga systeem. Zij hebben mij o.a. ook de fantastische buikbal massage in combinatie met een diepe buikademhaling geleerd, wat een onderdeel is van de Slim & Shape Yoga les en een cadeautje voor je buikorganen. Deze massage heeft mij geholpen om spanningen en emoties los te laten. Ook helpt deze massage mij om, na alle zwangerschapskilo’s, mijn buik weer een beetje in vorm te krijgen & minder menstruatiepijn elke maand te voelen. Ook hebben verschillende affirmaties ertoe bijgedragen mezelf in een nog positiever licht te zetten waardoor ik nog meer kan stralen. 

 

Mijn droom is om jou en in de toekomst ook kinderen/jongeren te laten voelen wat een energie, rust & zelfvertrouwen een Slim & Shape Yoga workout je kan geven. Want ook zij hebben in deze tijd vaak veel stress en een ongezond voedingspatroon.
 

De Slim & Shape Yoga workout, diet, mind & de No Stress formule hoop ik binnenkort aan jou door te geven in jouw studio /sportschool in regio Utrecht. 

 

Warme groet, Wendy 

bottom of page