GEBRUIKS-MOGELIJK-

HEDEN

BREATHE...AND SHAPE IS COMING


impressive CV
PA No
.1: GROUNDED & NO STRESS

A 100% natural skin oil fragrance with a mission. For men & women.

SMEREN EN INHALEREN
 

Je kunt PA No. 2 Focused & Hunger Free huidolie lekker smeren. Bijvoorbeeld in je nek, je hals, binnenkant van je polsen, op de rug van je handen, of waar je maar wil! Hierin kun je variëren na gelang je behoefte en de reden van toepassing. Let op, zorg dat de olie niet in je ogen komt. En bij PA no.2 oppassen met smeren onder je neus. De combinatie van kaneel en peppermunt kan prikkelend werken.
 

Ben je niet zo'n smeer-type dan kun je door enkel te ruiken aan het flesje ook al profiteren van een aantal positieve eigenschappen die dit product te bieden heeft. Wat? Dat lees je bij Dit product kan jou helpen bij...

Deze huidolie is NIET gemaakt voor in een oliebrander of een diffuser. 

 

PA No.2 EN DE ZON
 

Wees bewust met zongebruik op de plekken waar je PA No.2 net op je huid hebt gesmeerd Ook de gevoeligheid van je huid kan bij gebruik van fototoxische oliën verhoogd worden als de ingesmeerde huid in aanraking komt met UV straling. We raden je dus aan om de olie niet op te smeren net voordat je in de zon of onder de zonnebank gaat. Echter, de kans is klein dat er gevoeligheid of verkleuring van je huid optreedt, want we hebben de essential oils voor je vermengd (verdund) met avocado oil (een carriër oil), waardoor ze veilig zijn in gebruik op de huid.  

 

"De geur van onze PA No 2: “Doel van onze PA N˚2 Focused & Hunger Free: ondersteunt je vermogen beter op je taken te concentreren en stilt licht je hongergevoel.”


 

OUR COMPANY
FOLLOW US

Slim & Shape Yoga® is part of Kamasc Yoga

KvK 64199894

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017 Slim & Shape Yoga. All Rights Reserved.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.