top of page

ingrediËnten

BREATHE...AND SHAPE IS COMING

"I mainly work with your brain, but I add value to your skin as well." - PA No.1


impressive CV
PA no.1: GROUNDED & NO STRESS

A 100% natural skin oil fragrance with a mission. For men & women.
 

Zoete koudgeperste amandelolie (biologische carrier oil)
PA No.1 natuurlijke huidolie is een weldaad voor de huid! Het voedt en houdt je huid lekker soepel en zacht. 

Bergamot essential oil (biologisch)

Stamt af van de citrus familie. Heeft vele positieve eigenschappen. Met name bekend goed tegen angsten en depressies te werken. Helpt je een gelukkig en fijn gevoel te geven. Bergamot heeft ook een desinfecterende/bacterie-remmende werking.

Lavendel essential oil
Lavendel kennen we allemaal van de herkenbare geur en de paarse kleur. Lavendel is een struik uit de lipbloemenfamilie. De essential oil wordt geëxtraheerd uit de paarse bloemen. Lavendel werkt schimmeldodend/desinfecterend. Heeft een kalmerende werking op je brein en zenuwstelsel. Werkt verzachtend op je emoties en brengt emoties in evenwicht. 

Neroli essential oil

Het meest trotse zijn we op de toevoeging van dit luxe ingrediënt: neroli uit Azië. Neroli stamt af van de citrus familie. Deze essential oil wordt in diverse schoonheidsproducten en luxe geuren gebruikt. Het is een prijzige olie, maar 100% zijn prijs waard.

Petitgrain essential oil (biologisch)
Petitgrain behoort net als neroli en bergamot tot de citrus familie. Het is heilzaam tegen hartkrampen, werkt tegen acne en rosacea. Deze essential oil gewonnen uit citrus is net als bergamot een verdrijver van angst, nervositeit en slapenloosheid. Petitgrain lijkt ietwat op neroli. Het is echter wat scherper van geur. Neroli werkt op je hoogste paranormale/spirituele gebieden van denken. Petitgrain richt zich op het bewuste verstandelijke denken. Het helpt je geest helder maken.

Vetiver essential oil (biologisch)
Vetiver heeft een aardachtige geur. Het is een bijzonder lang grassoort, die oorspronkelijk uit India komt. De hoofdproducenten van dit grassoort zijn India, China, Japan, Indonesië (Java), Brazilië en Haïti. Het heeft een kalmerend, stabiliserend (grounding) effect op ons brein en op ons zenuwstelsel. De wortels in de grond van dit aparte grassoort zijn net zo lang of zelfs langer dan de grassprieten die boven de grond uitsteken! 

 

100% natuurlijk. Altijd!
Zoals je van Slim & Shape Yoga gewend bent, staan we achter echte en eerlijke producten en diensten die we als team zelf ook gebruiken. Het nieuwe product bestaat dan ook uit enkel natuurlijke ingrediënten en vaak zijn ze ook nog eens biologisch. Biologisch betekent, tot stand gekomen zonder chemische bewerking. Natuurlijk betekent geen toevoegingen van synthetische bestanddelen zoals vaak het geval is bij parfums en verzorgingsproducten. Synthetische bestanddelen kunnen schadelijk voor je zijn en dat willen we juist niet! We willen dat je de beste versie van jezelf kunt zijn. 

Verpakking

PA No.1: Grounding & No Stress komt in een handige 10ml/0,33oz roll-on. Makkelijk mee te nemen overal naartoe en super handig en snel in gebruik. 

Zowel de normale als de sample-verpakking zijn van donker glas. Zo kan er minder tot geen zonlicht bij het product komen. Waardoor de werkende bestanddelen langer behouden en krachtig blijven. Hierdoor kun jij nog beter profiteren van wat PA No.1 allemaal te bieden heeft!


 

Ons motto: smeer niets op je huid, dat je niet zou kunnen eten.

 

 

BELANGRIJKE INFORMATIE. LEES:
 

  1. GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN

  2. DIT PRODUCT KAN JOU HELPEN BIJ...

bottom of page