top of page

this product could help you with...

"Yes, I know she likes me." - PA No.1

BREATHE...AND SHAPE IS COMING


impressive CV
PA No.1: GROUNDED & NO STRESS

A 100% natural skin oil fragrance with a mission. For men & women.

Stress/spanning

PA No.1: Grounded & No Stress huidolie zal je helpen te ontspannen en te kalmeren. Dit komt o.a. door de lavendel en de neroli die hierin verwerkt zijn. Zo geeft de geur van lavendel aan je hersenen een seintje dat je kan ontspannen. Het helpt je dus bij het activeren van je parasympaticus. Er zijn verschillende manieren om dit gedeelte van je zenuwstelsel te activeren. Tijdens de Slim & Shape Yoga workout leer je hoe je dat door middel van je ademhaling kunt doen.  
 

De bergamot in ons product kan invloed hebben op het verminderen van de aanmaak van je stresshormonen tijdens stressvolle situaties. Vetiver, ook een ingrediënt in deze huidolie, is een zeer krachtige olie tegen stress. Vetiver zorgt voor de juiste balans tussen je Vata, Pitta en Kapha (constitutie). Hierdoor neemt stress af en verbetert ook je slaap. Vetiver heeft ook een positieve werking op je darmen. 


Emotionele schommelingen
Emotie-eten kennen we allemaal wel. Ben je net zo goed bezig met gezond eten, komt er zo'n rotmoment waardoor je eigenlijk een beetje van slag bent. Hoe fijn is het dan om jezelf weer een goed gevoel te bezorgen door al dat comfort food te eten. Helaas voel je je erna nog steeds emotioneel beroerd. Ook heb je er een schuldgevoel bij, omdat je al die rotzooi naar binnen hebt gewerkt.

PA No.1: Grounded & No Stress helpt je tijdens deze emotiewisselingen. De geur van de essential oils geven je hersenen een seintje, waardoor je weer goed kunt aarden. De neroli en vetiver helpen tegen emotionele schommelingen. Ook heeft neroli een positief effect op je hartslag (wordt iets rustiger) én de olie helpt bij het verminderen van nervositeit. 

 

Angsten

Ergens heel erg tegenop zien. Of iets niet durven te doen of te zeggen. Dat gevoel van angst, we kennen het allemaal. Het hoort bij het leven. Maar wist je dat er verschillende manieren zijn om je angstgevoel behoorlijk te verminderen? Eén daarvan is gebruikmaken van de juiste essential oils. Zo helpt o.a. onze bergamot in PA No.1 tegen angsten. Onderzoek wijst zelfs uit dat bergamot significant angstgevoelens vermindert. Flink smeren dus als je voor een spannende uitdaging staat!


Depressie
Angsten en depressie gaan vaak hand in hand. We weten ook uit onze eigen ervaring hoeveel last je hiervan kunt hebben. Onze PA No.1: Grounded & No Stress is een geweldig hulpje, die je hierbij een klein beetje ondersteunt. Onderzoek naar de werking van lavendel op lichte vormen van depressie wijst uit dat deze inderdaad een positieve invloed kan hebben.

 

Onrust

Grounded & No Stress helpt je rustig maken en werkt tegen nervositeit. 
 

Nachtrust

Door de toevoeging van neroli en lavendel kun je onze Grounded & No Stress perfect gebruiken voor het slapen gaan. Ze maken je ontspannen zodat je makkelijker de slaap kunt vatten.
 

Anti-aging

De neroli en vetiver staan bekend om hun anti-aging eigenschappen. Neroli wordt ook veel in schoonheidsproducten tegen rimpeltjes gebruikt. Vetiver is een geweldige olie voor je huid! Het vernieuwt/verjongt de huid. Het vermindert roodheid veroorzaakt door de zon. Werkt tegen droogheid en eczeem en is een sterke ontstekingsremmer en werkt antibacterieel. Vetiver wordt veel gebruikt tegen acne/ontstekingen van de huid. Deze olie geeft ook op lange termijn langdurige positieve resultaten. De bergamot die we erin verwerkt hebben werkt goed tegen acne. De koudgeperste zoete amandelolie is een weldaad voor je huid. Deze werkt verzorgend (moisturize) en houdt je huid soepel.

 

PA No.1: Grounded & No Stress huidolie is hiermee dus ook een prima product om 's avonds voor het slapen gaan te gebruiken als een verjongend, schoonheidskuurtje voor bijvoorbeeld je handen en gezicht!
 

Vervagen van pigmentvlekjes
Bij consequent gebruik op pigmentvlekjes, kan dit product ervoor zorgen dat de vlekjes iets minder zichtbaar worden. Mooie bijkomstigheid! Dit komt doordat de mix van deze oliën zorgen voor vernieuwing van je huid.

 

Lekker ruiken

Met PA No.1 op je huid ruik je heerlijk. Deze natuurlijke olieën staan bekend om hun geur. Door de samenkomst van deze vijf bijzondere oliën in een specifieke verhouding is er een unieke weldadige geur ontstaan, die je nergens anders kunt vinden. De geur is geschikt voor mannen en vrouwen.
 

Speciale toepassing voor vrouwen
Masseer de olie over je buik bij menstruatiekrampen. De lavendel en neroli die in deze blend verwerkt zijn hebben een positieve invloed tegen menstruatiekrampen.


Tip: smeer de huidolie na een douche of een bad, in je nek en/of op je borst. En voel je als herboren!

 

BELANGRIJKE INFORMATIE. LEES:
 

1. GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN 

3. INGREDIËNTEN

bottom of page