top of page

GEBRUIKS-MOGELIJK-

HEDEN

BREATHE...AND SHAPE IS COMING


impressive CV
PA no
.1: GROUNDED & NO STRESS

A 100% natural skin oil fragrance with a mission. For men & women.

Smeren en inhaleren
Je kunt PA No.1 Grounded & No Stress huidolie lekker smeren. Bijvoorbeeld in je nek, een beetje onder je neus, binnenkant van je polsen, op de rug van je handen, je gehele gezicht, of waar je maar wil! Hierin kun je variëren na gelang je behoefte en de reden van toepassing. Let op, zorg dat de olie niet in je ogen komt.

 

Ben je niet zo'n smeer-type dan kun je door enkel te ruiken aan het flesje ook al profiteren van een aantal positieve eigenschappen die dit product te bieden heeft. Wat? Dat lees je bij '2. Dit product kan jou helpen bij...'.

Deze huidolie is NIET gemaakt voor in een oliebrander of een 
diffuser. 
 

Ons product en de zon

Wees bewust met zongebruik op de plekken waar je het product net op je huid hebt gesmeerd. De bergamot, petitgrain en neroli in dit product zijn fototoxisch, wat wil zeggen dat ze de huid licht kunnen verkleuren als deze aan de zon (UV straling) wordt blootgesteld

Ook de gevoeligheid van je huid kan bij gebruik van fototoxische oliën verhoogd worden als de ingesmeerde huid in aanraking komt met UV straling. We raden je dus aan om de olie niet op te smeren net voordat je in de zon of onder de zonnebank gaat. Echter, de kans is klein dat er gevoeligheid of verkleuring van je huid optreedt, want we hebben de essential oils voor je vermengd (verdund) met zoete amandelolie (een carriër oil). De kans voor een gevoeligheid na gebruik van neroli, bergamot en petitgrain in de zon bestaat voornamelijk als je deze oliën onverdund op de huid gebruikt. Maar het is wel belangrijk om dit onder je aandacht te brengen. 

 

"De geur van onze PA No.1: Grounded & No Stress huidolie geeft een gevoel van welbevinden - en het streelt je zintuigen."

 BELANGRIJKE INFORMATIE. LEES:
 

2. DIT PRODUCT KAN JOU HELPEN BIJ...

3. INGREDIËNTEN


 

bottom of page