top of page

3 APRIL SLIM & SHAPE DETOX WORKSHOP

SECRETS REVEALED!

Inzicht in het Slim & Shape Yoga​ Systeem. Inclusief de ontmanteling van de dagelijkse Slim & Shape detoxmethode. Voor iedereen die als doel heeft: vertragen van het verouderingsproces en een gezond, slim & shape lichaam.

Geschikt voor mannen en vrouwen. Alle levels! Verzeker jezelf van een plek!

DOCENT

Kamasc Yoga​

Registered Yoga Teacher 500 hrs (Yoga Alliance)

Founder of Slim & Shape Yoga

SLIM & SHAPE YOGA©

Is een gloednieuw uniek yogasysteem. Waarbij de ademhaling centraal staat. Dit systeem bevat effectieve yogaoefeningen, ademhalingstechnieken en bal-oefeningen. Deze oefeningen brengen en houden je lichaam in shape. Bijkomend effect: een energiek lichaam en een ontspannen geest!​ Meld je aan via www.yogapointshop.nl


UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page