top of page

MET JE VOEDING DE VERVELENDE GEVOLGEN VAN STRESS VERMINDEREN - oefening

In de INSIGHT heb je kunnen lezen hoe stress je dna kan aantasten. Om dit tegen te gaan kun je het beste zorgen dat je geen stress meer ervaart. Maar dat is niet voor iedereen zo makkelijk. Daarom hier een voedingsoefening, waarmee je je lichaam beter bestand maakt tegen de gevolgen van stress. Een van die gevolgen is namelijk het aantasten van je dna door snellere ‘slijtage’ van je chromosomen. Hierdoor zul je veel sneller verouderen. Om je chromosomen dus je DNA te beschermen kun je heel eenvoudig zorgen dat je voeding elke dag polyfenoolrijk voedsel bevat. In de bijbehorende INSIGHT lees je waar allemaal polyfenolen in zitten. Home Practice: De aankomende 14 dagen eet ik elke dag iets wat rijk is aan polyfenolen. En kun je de lijst met polyfenolenrijke voeding uitbreiden?

Slim & Shape Yoga - Home Practice

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page