STRESS VERMINDEREN MET JE VOEDING – oefening

Ik skip 1 ding voor de aankomende 7 dagen uit mijn voedingspatroon waarvan ik weet dat deze een negatieve invloed heeft op mijn stressniveau. Lees de INSIGHT om inzicht te krijgen welke voeding en voedingsstoffen een negatieve invloed hebben op de mate van stress die je ervaart. Daarvoor in de plaats voeg ik voor de aankomende 7 dagen iets toe aan mijn eetgewoonte waarvan ik weet dat deze een positieve invloed heeft op mijn stressniveau. Lees de INSIGHT om inzicht te krijgen welke voeding en voedingsstoffen helpen bij het verminderen van je stressniveau.

#stress #voeding #SlimShapeYoga #voedingsstoffen #eetgewoonte #stressverminderen

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
OUR COMPANY
FOLLOW US

Slim & Shape Yoga® is part of Kamasc Yoga

KvK 64199894

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017 Slim & Shape Yoga. All Rights Reserved.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.