top of page

10 VOEDINGSSTOFFEN WAAR ONS BREIN HAPPY VAN WORDT


Voorzien we onze hersenen van de juiste voedingsstoffen dan kunnen ze beter functioneren. Met goed functionerende hersenen voelen we ons doorgaans meer in balans en gelukkiger. Zijn we in balans en voelen we ons gelukkig dan wordt ons voedingspatroon minder beïnvloed door emoties (emotie-eten). Emotie-eten komt onze body shape meestal niet ten goede ☹

Waar ons brein happy van wordt: 1. Mineraal water 2. Vette vis 3. Groene groente (waterkers, boerenkool, broccoli etc.) 4. Spirulina 5. Rauwe cacao (rauwe chocola) 6. Groene thee 7. Walnoten 8. Hennep zaad 9. Citrus vruchten 10. Knoflook

Welke gezonde brein-voedingsstoffen zou jij aan deze lijst toevoegen?

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page