DEZE WEEK AANDACHT VOOR BREIN & ADEMHALING


♥ Deze week voed ik mijn brein met de juiste voedingsstoffen. Ik eet elke dag ‘breinvoedsel’. Hiermee ondersteun ik het functioneren van mijn hersenen. Zodat ik me zo goed mogelijk kan voelen. Vaarwel emotie-eten.

♥ Ik ben bewust van de impact die mijn manier van ademen heeft op mijn body shape. Elke keer, gedurende de dag, als ik hieraan denk dan geef ik mezelf 10 diepe volledige buikademhalingen (middenrifademhalingen).


UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
OUR COMPANY
FOLLOW US

Slim & Shape Yoga® is part of Kamasc Yoga

KvK 64199894

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017 Slim & Shape Yoga. All Rights Reserved.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.