top of page

KATHY'S GREEN SLIM SHAKE

Basis ingrediënten:

♥ 1 Granny Smith (groene appel)

♥ Biologische boerenkool (in de winter). Hoeveelheid naar wens. Hoe groener de groente hoe beter. Deze zitten bomvol mineralen en vitaminen. Boerenkool is een van de toppers.

♥ Banaan of ander fruit (hoeveelheid naar wens). Banaan heeft een goede invloed op je zenuwstelsel.

♥ 1 limoen of citroen (cleansing effect).

♥ Wortelsap (kun je ook vervangen voor kokoswater, water etc.). Wortels zijn erg gezond. Ze bevatten vitaminen A. Ze zijn goed voor je huid, je ogen (goed zicht in het donker) en je tanden. Wortelsap in je shake zorgt vaak wel voor een heftig smaakje. Bereiding: Was en snij alles en doe het in de blenderbeker, daarna zo'n 300 ml wortelsap of andere gezonde drank toevoegen. Dan blenden. De snelheid langzaam opvoeren. Niet te lang op een hoge snelheid blenden want dan wordt de inhoud te warm en verliest je shake voedingsstoffen. Alles fijn geblend en klaar is je green slim shake!

Variaties:

♥ Chia seeds (hoeveelheid naar wens) zit vol met omega vetten. Dit zijn de goede vetten die je ook in vis vindt. Goed voor o.a. je hersenen. Deze hebben goede vetten nodig.

♥ Avocado maakt je shake creamy en zit ook weer vol met de juiste vetten. Hersenvoer. Ook goed voor haar en huid.

♥ Dadels maken je super gezonde shake iets aangenamer om te drinken :-)

♥ Rauwe cacao. Is een hele sterke anti oxidant. Anti oxidanten vechten om je lichaam gezond te houden. Ondersteunt een gezonde celdeling.

♥ Ook blauwbessen en acai bessen zijn voorbeelden van goede anti oxidanten.


UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page