top of page

EFFECTIEVE OEFENING VOOR DEZE WEEK

♥ Vrije radicalen kunnen onschadelijk worden gemaakt door antioxidanten. ♥ Zorg dat je elke dag vrije radicalen opruimt door elke dag iets te eten wat rijk is aan antioxidanten.

Ik eet elke dag iets uit onderstaand lijstje: ♥ Donkergroene groenten (liefst rauw) ♥ Spirulina poeder door een shake of spirulina tabletten met een glas water (ontgift, hydrateert, helpt gewicht verliezen) ♥ Vers fruit met name rood & paars fruit bevatten veel antioxidanten ♥ Gember (stimuleert de bloedcirculatie en helpt het lichaam ontgiften) ♥ Avocado ♥ Pure chocola (vanaf 70%) of nog beter rauwe chocola ♥ Pitten en zaden ♥ Onbewerkte noten ♥ Kiemen (zitten vol met mineralen, vitaminen en enzymen)


UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page