WAT DOEN BACKBENDS MET JE?

♥ Verhogen de insuline aanmaak in het lichaam, waardoor de bloedsuikerspiegel daalt. Dit is goed voor gewichtverlies. ♥ Zorgen voor een 'platte' getrainde buik ♥ Verbeteren je lichaamshouding ♥ Verbeteren je spijsvertering ♥ Ontdoen je van stress en angsten ♥ Houden de rug soepel en lichaam en geest jeugdig ♥ Verbeteren de bloedcirculatie in het lichaam ♥ Helpen bij het genezen van hernia's (mits goed uitgevoerd) ♥ Stretchen de borst, nek en rug ♥ Maken de geest rustig en verbeteren de gemoedstoestand ♥ Helpen bij asthma, hoge bloeddruk en meer


UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
OUR COMPANY
FOLLOW US

Slim & Shape Yoga® is part of Kamasc Yoga

KvK 64199894

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017 Slim & Shape Yoga. All Rights Reserved.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.