top of page

SLIM & SHAPE YOGA BAL

Een aantal van jullie heeft hem inmiddels in huis! De unieke Slim & Shape Yoga bal. Deze bal is speciaal voor Slim & Shape Yoga ontwikkeld en geproduceerd! Heb je'm nog niet, maar wil je hem graag? Bestel hem direct!

Kenmerken Slim & Shape Yoga bal: ♥ Heeft de juiste Slim & Shape diameter voor de perfecte buik en rug massages (kleine bal) ♥ Is gemaakt van eco-friendly zacht pvc ♥ Bevat het unieke Slim & Shape Yoga logo

Je gebruikt deze bal o.a. voor: ♥ Ontspannen rugmassages ♥ Diepe buikmassages (heeft een detox werking en stimuleert het spijsverteringsstelsel) ♥ Diverse spierversterkende oefeningen

Keep breathing while rolling your ball! ;-)

Slim & Shape Yoga ball


UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page