WAAROM BACKBENDS JE LEVEN KUNNEN VERANDEREN

Naast de specifieke ademhalingstechnieken die we gedurende Slim & Shape Yoga trainen, zijn backbends op de tweede plaats de belangrijkste oefeningen tijdens de les. Waarom backbends? Dit doen backbends met je! ♥ Tijdens het uitoefenen van bepaalde backbends maakt het lichaam meer insuline aan. Hierdoor daalt de bloedsuikerspiegel. Wat resulteert in een slanker lichaam!

♥ Je creëert meer ruimte voor de longen, waardoor je dieper en beter kunt ademen. Dus meer zuurstofopname, wat resulteert in beter functioneren van lichaam en hersenen.

♥ Ze houden je hart gezond. Backbends stretchen het hart, daardoor verdwijnen spanningen in spieren en worden er natuurlijke pijnstillers aangemaakt. ♥ Ze stimuleren je hart chakra. Deze is verbonden met je gevoel van welzijn en met de verbinding die je met anderen maakt. ♥ Ze verbeteren je lichaamshouding. Ze gaan schade tegen die het vele voorovergebogen zitten en voorover hangen boven je devices hebben veroorzaakt. ♥ Ze gaan depressies tegen.

♥ Zorgen voor een flexibele, gezonde en sterke rug.

♥ Verminderen rugpijn.

♥ Werken ontstressend.

♥ Angsten worden minder, of verdwijnen zelfs helemaal! ♥ Je energielevel verhoogd.

♥ Ze stretchen de heupflexoren. Hierdoor verdwijnt pijn in de liezen. ♥ Ze verlichten rugpijn!

♥ Ze vergroten je discipline en maken je geduldiger. Bron: livelovefruit.com en theyogaway.com


UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
OUR COMPANY
FOLLOW US

Slim & Shape Yoga® is part of Kamasc Yoga

KvK 64199894

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017 Slim & Shape Yoga. All Rights Reserved.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.