top of page

DEZE WEEK EET IK ELKE DAG 'DETOX FOOD'

Ik eet elke dag iets uit onderstaande lijst: ♥ Donkergroene groenten (liefst rauw) ♥ Spirulina poeder door een shake of spirulina tabletten met een glas water (ontgift, hydrateert, helpt gewicht verliezen) ♥ Vers fruit (met name rood & paars fruit bevatten veel antioxidanten) ♥ Gember (stimuleert de bloedcirculatie en helpt het lichaam ontgiften) ♥ Avocado ♥ Rauwe chocola (of pure chocola vanaf 70% cacao) ♥ Pitten en zaden ♥ Onbewerkte noten ♥ Kiemen (zitten vol met mineralen, vitaminen en enzymen) Ik drink elke dag iets uit onderstaande lijst: ♥ Groen thee (2 à 3 kopjes per dag) ♥ Water met citroen/limoen (ontgift, hydrateert, helpt gewicht verliezen) ♥ Water met komkommer, munt en citroen/limoen (ontgift, hydrateert, helpt gewicht verliezen) ♥ Green shake (van verse rauwe groente en fruit)


UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page