top of page

TESTIMONIAL VAN DE WEEK: SASKIA

Slim & Shape Yoga lessen Deze lessen volg ik nu al een tijdje en omdat ik het zo fijn vind heb ik ook de workshop gevolgd voor extra verdieping. Bij de Slim & Shape lessen is de ademhaling de basis. De manier waarop je ademt is belangrijker dan de oefening zelf, daardoor word je hier ook steeds bewuster van ook buiten de lessen om. Ik vind de opbouw van de les erg fijn van relaxt binnenkomen ga je over in de flow waar je fijne bewegingen doet maar best even moet werken. Daarna verschillende backbends en twists waar je echt veel effect merkt en dan is er nog een stukje detox. Dat vind ik ook een fijn onderdeel van deze yogavorm. Nog even heerlijk ontspannen en daarna de rest van de week nagenieten van het effect. De shape van mijn lichaam en een helder hoofd zijn voor mij echt prettige effecten waar ik de rest van de week heel veel aan heb. Ook ben ik me veel bewuster geworden van mijn ademhaling en wat dit met je doet. Voor mij is het werken aan lichaam en geest en daar een heel tevreden gevoel door krijgen.😊 Saskia (Slim & Shaper)

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page