ADEMHALINGSOEFENING VOOR DEZE WEEK:

Ik ben bewust van de impact die mijn manier van ademen heeft op mijn body shape, concentratievermogen én mijn gemoedstoestand. ♥ Elke keer als ik hieraan denk gedurende de dag, dan geef ik mezelf 10 diepe volledige buikademhalingen (middenrifademhalingen) ♥ Twee keer per dag (1x 'sochtends en 1x 'savonds) spreek ik met volle overtuiging onderstaande affirmatie (mantra) uit:

Ik zorg goed voor mijn lichaam. Mijn lichaam is in zijn meest optimale shape en conditie.

#ademhalingsoefening #ademhaling #middenrifademhaling #shape #slimshape #SlimShapeYoga #concentratievermogen #gemoedstoestand #mantra #affirmatie

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
OUR COMPANY
FOLLOW US

Slim & Shape Yoga® is part of Kamasc Yoga

KvK 64199894

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017 Slim & Shape Yoga. All Rights Reserved.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.