top of page

DEZE WEEK IS MIJN MISSIE: HET TEMMEN VAN M’N TWEEDE BREIN!

Wil je dat jouw tweede brein zich 'netjes' gedraagt? Dat het niet steeds om comfort food vraagt? Zorg dan dat je darmflora op orde is. Je kunt hiermee eenvoudig starten door tenminste veel verse (rauwe) groenten en fruit, onbewerkte noten, zaden en kiemen te eten.

♥ Deze week eet ik meer zelf vers klaargemaakt plantaardig voedsel.

♥ Ik kauw goed tot alles vermalen is voordat ik mijn hap doorslik. Mijn darmstelsel kan het voedsel dan veel beter verwerken en alle voedingsstoffen eruit filteren. Ook mijn speeksel waarmee ik het voedsel vermaal heeft een positieve invloed op mijn darmstelsel.

♥ Als ik dan toch iets gebakken of gekookt eet, zorg ik dat ik er verse salade, fruit of kiemgroente bij eet. Dit zorgt voor meer balans en voldoende enzymen om het voedsel beter en makkelijker te kunnen verteren.

BONUSOPDRACHT:

♥ Ik maak deze week de super gezonde rauwe courgetthi van Anna.

Abonneer je op de Member Update onderaan de website voor het recept.

Home practice - Slim & Shape Yoga

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page