IK DOE ELKE DAG EEN AANTAL ACHTER- EN VOOROVERBUIGINGEN

♥ Ik heb net gelezen hoe belangrijk backbends voor me zijn. Daarom doe ik elke dag een aantal achteroverbuigingen. Bij het uivoeren van de achteroverbuigingen ga ik bedachtzaam te werk. Pijn voelen tijdens een backbend is niet acceptable! Ik voer alleen de type backbends uit waar ik me goed bij voel.

Verschillende backbends:

- Dhanurasana

- Ustrasana

- Bujangasana

- etc.

♥ Om mijn wervelkolom vervolgens weer te neutraliseren eindig ik mijn achteroverbuigingen altijd met een aantal vooroverbuigingen (ruimte creëren tussen de rugwervels). Verschillende vooroverbuigingen:

- Paschimottanasana - Uttanasana - Anjaneyasana - etc. Tip: de zonnegroet (Surya Namaskar) is een veilige en eenvoudige manier om elke dag je rug naar voren en naar achteren te buigen.

#SlimShapeYoga #backbends #achteroverbuigingen #vooroverbuigingen #rug #insuline #zonnegroet

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
OUR COMPANY
FOLLOW US

Slim & Shape Yoga® is part of Kamasc Yoga

KvK 64199894

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017 Slim & Shape Yoga. All Rights Reserved.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.