top of page

KUN JE BALL ROLLING MASSAGES BLIJVEN DOEN TIJDENS JE MENSTRUATIE?

Regelmatig krijgen we interessante vragen van onze Slim & Shapers. Vaak zijn deze vragen en antwoorden voor velen interessant. Daarom delen we ze graag.

VRAAG VAN EEN SLIM & SHAPER Kun je de Slim & Shape ball rolling massage blijven doen tijdens je menstruatie?

ONS ANTWOORD Ja, je kunt je buikmassages blijven doen tijdens je menstruatie. Ervaar je menstruatiepijn dan kunnen buikmassages zelfs je menstruatiepijn verlichten! We raden je wel aan om je Slim & Shape Yoga bal niet al te stevig op te blazen. Met een zachte bal is de massage milder, wat tijdens de menstruatieperiode ook de voorkeur heeft.

ALTERNATIEVE BAL-MASSAGETECHNIEK Voelt het onprettig om met je buik op de bal te liggen, dan kun je de massage beter doen terwijl je op je rug ligt. Dit gaat als volgt: 1. Ga op je rug op je yogamat liggen of op bed. 2. Plaats de bal op je buik. 3. Rol deze met je handen tegen de klok in over je buik. Rol langzaam en voel zelf goed aan hoeveel kracht je kunt zetten.

VEEL BEWEGEN TIJDENS DE MENSTRUATIEPERIODE Het is erg belangrijk om juist tijdens je menstruatieperiode veel te bewegen. Veel te stretchen en je buik te masseren. Hiermee behoud je een goede bloedsomloop wat menstruatiepijnen verlicht.

WIL JE VAKER DE ‘QUESTION & ANSWER’ ONTVANGEN? En wil je weten welke extra tips we deze vraagsteller gaven? Zorg dan dat je onze Member Update ontvangt. Onderaan de website kun je je hiervoor aanmelden, of via de pop-up die regelmatig verschijnt. Heb jij nog geen Slim & Shape Yoga bal? Maar wil je er één? Bestel'm dan direct.

Lots of breaths, Your Slim & Shape Yoga team

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page