top of page

IK VERDIEP MIJN ADEMHALING TER BEVORDERING VAN MIJN DARMFUNCTIES

Ik weet hoe belangrijk het is om zo snel mogelijk mijn afvalstoffen kwijt te raken. Het houdt me gezond en vergemakkelijkt en versneld mijn afval- en shapingsproces.

Daarom ga ik deze week extra goed ademhalen, hiermee bevorder ik mijn darmcirculatie en help ik mijn darmen beter te functioneren.

Elke keer als ik eraan denk (de hele dag door, elke dag) geef ik mezelf 10 diepe bewuste volledige buikademhalingen. Ik adem rustig en volledig in door mijn neus en laat mijn buik zoveel mogelijk opkomen. Ik adem volledig uit door mijn neus en laat mijn buik teruggaan.

Ga naar de bijbehorende INSIGHT. Meer HOME PRACTICES.

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page