top of page

WAAROM FLEXIBELE MENSEN VAKER PER WEEK EEN INTENSIEVE WORK-OUT KUNNEN DOEN

Vervolg op: Flexibiliteit en 'in shape zijn'

Vorige keer hebben we het gehad over welke rol flexibiliteit speelt in het realiseren van je mooie lichaams-shape. Daar gaan we nu nog wat verder op in.

GOED VOOR SPIERHERSTEL Flexibele spieren herstellen sneller. Ben je aardig lenig? Dan is jouw herstelperiode na een Slim & Shape work-out of een andere intensieve workout veel korter dan wanneer je niet zo flexi bent.

Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen met stijve spieren langer nodig hebben om van hun workout te herstellen, dan mensen met flexibele spieren. Je kunt dus sneller starten aan je vervolgtraining als je flexibeler bent!

7 EXTRA VOEDINGSMIDDELEN VOOR MEER FLEXIBILITEIT Vorige keer noemden we al een aantal dingen die je beter wel of juist niet kan eten en drinken om je flexibiliteit te vergroten. Ben je inmiddels lekker op dreef met het toepassen hiervan? Breng dan je 'Hoe wordt ik flexibeler-voedingsplan' naar een hoger niveau door de volgende voeding toe te voegen aan je eetpatroon: ♥ Champignons (met uitzondering van shii-takes) ♥ Rozijnen ♥ Cayennepeper ♥ Gember ♥ Salie ♥ Wilde rijst (niet te verwarren met zwarte rijst) ♥ Vlierbessen (drink bijvoorbeeld vlierbessensap)

BOVENSTAANDE VOEDINGSMIDDELEN HEBBEN IETS MET ELKAAR GEMEEN Gezonde gewrichten spelen een cruciale rol in de mate van flexibiliteit. Het zijn dus niet alleen je spieren waarop je je zou moeten richten. Het gezond houden van je gewrichten en het aanmaken van nieuw weefsel is uiterst belangrijk in het vergroten van je flexibiliteit. Ontstekingen en andere vervelende veelvoorkomende aandoeningen in de gewrichten worden met bovenstaande voedingsmiddelen bestreden. Deze voedingsmiddelen bevatten veel essentiële mineralen, waaronder calcium. Ook de anti-oxidanten zorgen voor minder pijn in je gewrichten.

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page