top of page

IK VERANDER MIJN LEVEN MET DE SLIM & SHAPE INRUIL-METHODE

Vandaag start ik met het inruilen van een van mijn ongewenste gewoontes die mijn Slim & Shape proces in de weg staan. Ik ruil deze gewoonte in voor een positieve nieuw te ontwikkelen gewoonte.

66 dagen lang, elke dag, pas ik deze inruil-methode toe. Na 66 dagen heb ik mijn oude ongewenste gewoonte vervangen voor de nieuwe gewenste gewoonte. Deze Slim & Shape inruil-methode brengt me een stap dichterbij mijn doel.

TWEE TIPS:

1. Kies 1 inruil-ding tegelijkertijd of hooguit 2. En focus je daar volledig op. 66 dagen lang. Met alle dagelijkse beslommeringen is het al lastig genoeg om elke dag op 1 of 2 nieuwe dingen te focussen. Maar weet, kleine veranderingen kunnen zorgen voor grootse resultaten!

2. Maak een kalendertje met 66 vakjes, zodat je aan het einde van elke dag een vakje kunt afvinken. Heb je twee inruil gewoontes? Maak dan ook twee kalenders!

WELKE ONGEWENSTE GEWOONTE RUIL JIJ IN?

Laat het ons en andere Slim & Shapers weten via de Facebook pagina! Inspireer anderen! Het Slim & Shape Yoga team zorgt voor mentale support! :-)

Wil je voortaan de Slim & Shape Yoga HOME PRACTICE in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan op de Weekly Member Update (onderaan de site of via de pop-up).

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page