top of page

HERHAAL JOUW DOEL ELKE DAG

1. Ik schrijf op wat mijn doel is Is het een x aantal kilo afvallen? Schijf dan op hoeveel kilo je wil afvallen.

2. Ik schrijf een affirmatie Affirmaties zijn krachtig. Ze breken jouw eigen overtuigingen die jouw doelen in de weg staan. Wil je weten hoe je een goede affirmatie schrijft? Kijk dan bijvoorbeeld eens op www.veranderje.nl of op www.affirmatie.nl. Er zijn ongetwijfeld nog veel meer goede sites die je helpen bij het formuleren van een goede affirmatie.

3. Ik maak een moodboard (knippen en plakken digitaal of op papier) met allemaal plaatjes die vertegenwoordigen hoe ik wil dat het eindresultaat zal zijn. En zet mijn doel (zie 1) en mijn affirmatie (zie 2) er ook op.

ELKE DAG NET ZOLANG TOT MIJN DOEL BEREIKT IS: - Bekijk ik mijn moodboard. - Ik spreek mijn doel en affirmatie uit. - Ik sluit mijn ogen en visualiseer mijn doel. Ik voel deze met heel mijn lichaam en met mijn hart. - Tijdens deze visualisatie ontspan ik. - Ik adem diep in door mijn neus naar mijn buik toe en adem rustig en volledig uit door mijn neus.

HET EFFECT De visualisatie en de herhaling in combinatie met een ontspannen lichaam en geest zorgen ervoor dat beetje bij beetje jouw doel in je 'DNA' gaat zitten. Je gaat bewust en onbewust handelen richting je doel. Waardoor deze steeds dichterbij komt en vervolgens realiteit wordt.

Vorige HOME PRACTICE gemist?

Ga voor meer HOME PRACTICES naar de NEWS BLOG:

Wil je voortaan de Slim & Shape Yoga HOME PRACTICE in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan op de Weekly Member Update (zie onderaan de website).

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page