top of page

GELOOF JIJ IN JEZELF?

Mogelijk ben je niet helemaal tevreden over je lichaam. Misschien vind je jezelf te zwaar. Of ben je nog niet blij met je vormen. Of... beide!

TELEURSTELLING KEER OP KEER Je hebt al van alles geprobeerd maar niets helpt. Elke keer incasseer je weer een teleurstelling. Het vertrouwen dat het je ooit gaat lukken om op je streefgewicht te komen en te blijven en in shape te zijn, neemt elke keer steeds meer af.

En wist je dat dit nu juíst de reden is dat alles wat je ‘probeert’ mislukt! Juist! Het is je mindset! En je diepgewortelde overtuigingen over jezelf. Deze werken op je onderbewuste en dus ook op je gedrag door!

DIEPGEWORTELDE OVERTUIGINGEN Hoe kom ik in vredesnaam van deze diepgewortelde overtuigingen af, als ik toch elke keer een teleurstelling te verwerken heb? Dat zul je jezelf nu waarschijnlijk afvragen.

OKÉ, HIER IS DE HELE TRUC Het is de negatieve mindset en negatieve overtuiging die er nu voor zorgen dat jouw streefgewicht behalen een onmogelijke opgaaf is geworden. Maar het is ook de winnaars mindset en positieve overtuiging over jezelf die je ideale gewicht en shape binnen handbereik brengen! Ook deze werken op je onderbewuste en je gedrag door!

BRAINWASH JEZELF! Dit betekent dat je zo snel mogelijk af moet van je negatieve mindset over dit onderwerp. Eerder hebben we geleerd dat van een negatieve gewoonte afkomen velen malen makkelijker gaat als je er een andere (goede) gewoonte voor in de plaats aanleert. En dit is precies wat je gaat doen!

REPETITION IS THE KEY Besef hoe vaak per dag je jezelf overtuigt dat iets niet gaat lukken. Ja, inderdaad! Veel te vaak! Als je dus wil dat het je nu wél gaat lukken zul je dit dus meerdere malen per dag tegen jezelf moeten zeggen. Dagen lang. Wat we repeterend horen, zien of zeggen, daar gaan we in geloven. En voor je het weet heb je van een negatieve ervaring en gedachte een zeer diepgewortelde postitieve overtuiging gemaakt!

Ga voor meer INSIGHTS naar NEWS BLOG.

Wil je voortaan de Slim & Shape Yoga INSIGHT in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan op de Weekly Member Update onderaan de site.

INSIGHT - Slim & Shape Yoga

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page