SLIM & SHAPER VAN DE WEEK: WIES

"Sinds begin dit jaar volg ik Slim & Shape Yoga lessen op mijn sportschool. De oefeningen, het doel en de uitvoering daarvan worden op een prettige en leuke manier heel duidelijk uitgelegd zodat ik als groentje makkelijk mee kon doen.

Maar ook de boodschap met de gedachte erachter is heel helder en is eigenlijk het allerbelangrijkst! Ademhalen. Op de juiste manier ademhalen. Oh zo belangrijk weet ik nu. En ik wil niet meer zonder.

Na een uur Slim & Shape Yoga voel ik me als herboren. Ik zit niet alleen lekkerder in mijn lijf maar ook zoveel beter in mijn hoofd! Ik kan het iedereen aanraden. Al is het alleen al voor de goede energie die je ervan meekrijgt.

Dankjewel Kathy Schoonhoven voor de onwijs fijne lessen!”

~ Wies van Rossum sport bij bbb health boutique

#WiesvanRossum #bbbhealthclub #SlimShapeYoga #KathySchoonhoven #KamascYoga #ademhaling #ademhalen

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
OUR COMPANY
FOLLOW US

Slim & Shape Yoga® is part of Kamasc Yoga

KvK 64199894

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017 Slim & Shape Yoga. All Rights Reserved.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.