top of page

SLIM & SHAPER VAN DE WEEK: GIANNA HENDRIKS

"Mijn naam is Gianna en ik ben al een aantal jaar verknocht aan yoga in het algemeen. Slim & Shape heeft voor mij echter een hele nieuwe wereld geopend. De positieve energie die Kathy overbrengt tijdens de les neem ik persoonlijk ook mee in mijn dagelijks leven. Zo ben ik sinds ik Slim & Shape volg veel meer op mijn buikademhaling aan het letten. Het belang daarvan zie je pas in als je het doet! En zorgen de lessen ervoor dat ik mijzelf doelen stel waarin ik geloof. Het leuke aan de lessen Slim & Shape is dat je op elk niveau kunt instappen. En misschien nog wel belangrijker, dat je op elk niveau wordt uitgedaagd! Het is fijn dat er in de lessen een duidelijke structuur aanwezig is; de elementen die in een les Slim & Shape naar voren komen brengen -als je het mij vraagt - al het goede van de verschillende yogavormen die ik ken bij elkaar. Ik zit niet alleen strakker in mijn lijf. Want reken maar: de eerste keren heb je spierpijn! Maar ik heb de zaken in mijn hoofd ook beter op een rijtje. Ik ben fan!” ~ Gianna Hendriks sport bij bbb health boutique

 

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page