top of page

SLIM & SHAPER VAN DE WEEK: WENDY VAN DIJK

Enkele maanden geleden ben ik begonnen met Slim & Shape Yoga. In de Slim & Shape Yoga is de ademhaling het belangrijkste. Voor mij was dat erg pittig omdat ik erachter kwam dat ik verkeerd ademhaalde. Maar door Slim & Shape ben ik me bewust geworden van wat ademhaling kan doen.

Ook merk ik dat ik gedurende de dag de ademhalingstechniek probeer toe te passen. Door de combinatie van de houding en ademhaling kan dat een emotie raken en dat is bijzondere ervaring......

Kathy, de wijze waarop jij deze les begeleidt en iedereen tot zijn eigen uiterste grens laat gaan vind ik heel fijn. Slim & Shape Yoga is goed voor je lichaam en geest. Na een uurtje Slim & Shape voel ik me sterk, positief en vol energie!

~ Wendy ​sport bij Yoga Point Woerden.

Slim & Shaper: Wendy van Dijk

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page