top of page

SLIM & SHAPER VAN DE WEEK: YVONNE VAN DEN BERG

"Slim & Shape Yoga is voor mij een fijne aanvulling op andere yogalessen. Bij Slim & Shape gaat het om de diepe buikademhaling en ik betrap mezelf erop dat ik die ademhaling ook in andere yogalessen probeer aan te houden.

De les is afwisselend, met een flow waarbij de ademhaling centraal staat, maar de houdingen ook uitdagend zijn! Pittige krachtoefeningen, backbends, vuurademhaling.

Na een uurtje Slim & Shape heb ik echt het idee dat ik mijn lijf flink aan het werk heb gezet. Tussen de lessen door probeer ik de oefeningen thuis te doen, vooral de buikmassage met de bal. En het helpt dat ik wekelijks via mail 'huiswerk' toegestuurd krijg, fijne reminder!"

~ Yvonne van den Berg sport bij bbb health boutique Utrecht.

Slim & Shaper Yvonne van den Berg

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page