top of page

WAAROM RAW ETEN?

Ok, alle dislikers van rawfood, hier komen ze dan toch:

7 REDENEN WAAROM JE MEER ‘RAW’ ZOU MOETEN ETEN: ♥ Alle enzymen zitten nog in je eten. Hierdoor krijg je geen after lunch/dinner dip. ♥ Rawfood houdt je slank. ♥ Alle voedingsstoffen blijven in tact. Als je voedsel verwarmt boven zo'n 44 graden celcius, dan overleven de meeste vitaminen, mineralen en enzymen in je voedsel het niet. Wat je overhoud is voedsel met weinig gezonde eigenschappen :-( ♥ Je hebt meer energie ♥ Betere mentale focus ♥ Dagelijkse pijntjes worden minder ♥ Je lichaam en geest worden er heel happy van!

ERVAAR WAT MEER ‘RAW’ MET JOU DOET! Zorg dat tenminste 25% van je bord met eten uit rauw voedsel bestaat. Je zal direct merken dat je geen after lunch of after dinner dip meer hebt. Of in ieder geval stukken minder. Hoe meer rauw gezond voedsel je binnenkrijgt, des te beter en des te verbazingwekkender het positieve effect. En met rauw bedoelen we natuurlijk geen rauw vlees! :-)

RAW IS GEWOON RAUW Met rawfood wordt in de meeste gevallen het volgende bedoeld: Rauwe noten, zaden, kiemen, groenten, vruchten en ja ook rauwe chocola!

MAKKELIJKER SLANK MET MEER VITAMINEN Vitaminen (in rawfood) zorgen ervoor dat je stofwisseling beter kan werken. Een goede stofwisseling helpt je slank houden.

Ga naar de bijbehorende HOME PRACTICE.

Meer INSIGHTS.

Wil je voortaan de Slim & Shape Yoga INSIGHT in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan op de Weekly Member Update (zie onderaan deze site).

Slim & Shape Yoga: Insight

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page